LEGO-liefhebbers opgelet! Beeld pr
LEGO-liefhebbers opgelet! Beeld pr

LEGO-liefhebbers opgelet: Alexandrium verandert in LEGO-walhalla!

Algemeen 30.093 keer gelezen

Rotterdam - LEGO-liefhebbers opgelet! Van zaterdag 11 maart tot en met vrijdag 31 maart staat Alexandrium Shopping Center helemaal in het teken van LEGO®. 

Er komt een speciaal ingerichte bouwplaats naast Pipoos te staan met kratten vol LEGO® bouwsteentjes , maar ook levensgrote LEGO-bouwwerken gemaakt door Mathieu en Casper Levens. Mathieu en Casper uit Schiedam bouwen samen al ruim 20 jaar pronkstukken en zijn echte ‘brickmasters’. 

Iedere woensdag- en zaterdagmiddag mogen alle bezoekers, jong en oud, tussen 12.00 en 16.00 uur hun bouw-skills laten zien. Bouw mee aan het unieke LEGO bouwwerk van Alexandrium Shopping Center! Brickmasters Mathieu en Casper zijn alle zaterdagen aanwezig en geven jou de beste tips om het mooiste kunstwerk te maken. Als je meedoet, maak je kans op een LEGO bouwset t.w.v. €50,- of één van de cadeaubonnen t.w.v. €5,- €10,- of €20,-.

Op zaterdag 18 maart is er naast de workshop ook een Meet & Greet met één van de LEGO karakters! Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan tussen 12.00 en 16.00 uur langs voor een handje of een foto.

Naast de workshops en de Meet & Greet organiseert Alexandrium SC ook een etalage speurtocht. Haal een speurkaart op in de bouwplaats of bij één van de ondernemers die LEGO bouwsets in de etalage tentoonstellen. Speur mee, beantwoord de 15 vragen op de speurkaart en wie weet win jij één van de leuke prijzen! Speurkaarten kunnen tot uiterlijk 31 maart worden ingeleverd bij de inleverbus op het Hema plein. De prijsuitreiking is woensdagmiddag 5 april om 14 uur in de Kidsclub. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Als je je kaart bij het Hema plein inlevert, zie je vanaf 11 maart ook een uniek selfiepoint staan, helemaal in LEGO thema! Maak hier een foto en misschien kom je wel op de social wall van Alexandrium SC of win jij die hoofdprijs van €100,-!

Op het Hema plein staat ook een grote kubus met héél veel bouwsteentjes erin. Raad jij hoeveel bouwsteentjes erin zitten? Vul je antwoord in via de Raad&Win zuil en maak kans op mooie LEGO prijzen!

Alle activiteiten zijn gratis en inschrijving is niet nodig. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant