Anne en Tessa van Potjes & Deksels, voor hun rijdende winkel met verpakkingsvrije boodschappen in Rotterdam. Foto: pr
Anne en Tessa van Potjes & Deksels, voor hun rijdende winkel met verpakkingsvrije boodschappen in Rotterdam. Foto: pr

Verpakkingsvrije winkel op wielen goed om groene voornemens in praktijk te brengen

Algemeen 520 keer gelezen

Rotterdam - De campagneweek van de circulaire economie die van 6 t/m 11 februari plaatsvindt is voor Anne Sonnleitner en Tessa Overboom van Potjes & Deksels, verpakkingsvrije boodschappen in Rotterdam, een uitgelezen mogelijkheid om hun werkwijze voor het voetlicht te brengen.

Sinds bijna twee jaar rijden Anne en Tessa met de rode bus vol heerlijke producten. In de even weken op dinsdag rijden ze de hele dag door Rotterdam!
Sinds dit jaar staan ze met uitzondering van de 1e zaterdag van de maand, iedere zaterdag op de gezellige Rotterdamse Oogst op het Noordplein. Zo kun je boodschappen doen in je eigen bakjes en combineren met lokale groenten direct van de boer!

Anne en Tessa   begonnen met het bedrijf in corona tijden, toen iedereen thuis werkte, vooral met routes rijden. Nu alles weer kan, blijven ze toch op de dinsdag routes rijden. Zo kunnen de vaste klanten, zoals ze dat gewend zijn, in hun wijk boodschappen doen.

Als zakelijke klant kun je bij de dames ook terecht. Voor biologische droogwaren in bulk zoals noten, zuidvruchten én ze kunnen een potje op maat maken om je medewerkers eens te verwennen. Zo kan iedereen de groene voornemens nog gemakkelijker in de praktijk brengen.

Uit de krant