De acht virtuele supertalenten. Elke zanger vormt  met een professionele danser één avastar. Uit Rotterdam doen twee danstalenten, Angelo Pardo en Kelsey Ketting, en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer mee aan de show. Foto: William Rutten
De acht virtuele supertalenten. Elke zanger vormt met een professionele danser één avastar. Uit Rotterdam doen twee danstalenten, Angelo Pardo en Kelsey Ketting, en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer mee aan de show. Foto: William Rutten

Drie Rotterdamse zang- en danstalenten doen mee aan grensverleggende talentenshow Avastars

Algemeen 509 keer gelezen

Rotterdam - Bengelo, Fae, Jayvee, Jimmy Cool, Kioko, Chanora, Skye en Juan. Dat zijn de acht virtuele supertalenten die tegen elkaar strijden in de grensverleggende talentenshow Avastars. Twee van hen zijn de Rotterdamse danstalenten, Angelo Pardo en Kelsey Ketting, tevens doet voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer, eveneens uit Rotterdam, mee.

Achter de ‘avastars’ schuilen enkele bekende namen uit de zangwereld waaronder Ben Saunders, Sharon Doorson en Dwight Dissels. Elke zanger vormt samen met een professionele danser één avastar. Het zangtalent zorgt voor de aansturing van het gezicht en de stem van de avastar, en het danstalent draagt een speciaal pak waarmee het lichaam van de avastar wordt aangestuurd. 

Lees verder onder foto.

Angelo Pardo met Bengelo. Foto: William Rutten

Twee Rotterdamse danstalenten, Angelo Pardo en Kelsey Ketting, doen dus ook mee, net als voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer, ook uit Rotterdam. 

Lees verder onder foto.

Kelsey Ketting met Jayvee. Foto: William Rutten

Angelo brengt samen met Ben Saunders avastar Bengelo tot leven, Kelsey vormt samen met Lisa Loïs avastar Jayvee en Klaasje blaast met danseres Valery Bouwknegt leven in avastar Kioko. 

Lees verder onder foto.

Klaasje Meijer met Kioko. Foto: William Rutten

Naast avastars Bengelo, Jayvee en Kioko doen er dus nog vijf avastars mee. Sharon Doorson en danseres Charlice Johannes zijn samen avastar Chanora, Pearl Jozefzoon en Kirsten de Vos laten Fae praten, zingen en dansen. Jimmy Cool treedt op met behulp van de stem van Dennis van Aarssen en de moves van Floris Bosveld en Dwight Dissels en Adil El-Hammouti vormen samen avastar Juan. Avastar Skye wordt gevormd door zangeres Jill Helena en danseres Nathalie Chaves. Online reporter Moïse Trustfull zorgt voor backstage reportages.

In Avastars dansen én zingen virtuele supertalenten live on stage. Ze treden op voor een jury die bestaat uit vier grote namen uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. Elke performance barst van de special effects en moves die alleen in een virtuele wereld mogelijk zijn. Welk virtueel supertalent wint € 50.000 en is de eerste avastar die een eigen single en videoclip mag opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?

Avastars wordt gepresenteerd door Kalvijn en is vanaf 24 februari 2023 om 20.30 wekelijks te zien op SBS6 en op KIJK.nl.

Uit de krant