Foto: Natascha Libbert
Foto: Natascha Libbert
4x tips Uitagenda Rotterdam

Zó veel moois is er te zien op de Rotterdam Art Week!

Algemeen 727 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdam Art Week komt er weer aan! Na het weekend is er zó veel moois te zien in Rotterdam, we kunnen nauwelijks wijs worden uit het aanbod. Gelukkig heeft Uitagenda Rotterdam vier aanraders op een rij gezet:

Lees verder onder de foto.

Foto: Natascha Libbert

Art Rotterdam
Een tikkie verwarrend, maar deze beurs heeft bijna dezelfde naam als het overkoepelende festival. Art Rotterdam biedt jaarlijks een podium aan de nieuwste ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst. De scherpe focus op jonge kunst, verscheidenheid, verbinding met de stad en de fascinerende locatie maken deze beurs uniek.

Van Nelle Fabriek.

Do 9 t/m zo 12 feb, v.a €14,50

Lees verder onder de foto.

Foto: Margarita Kouvatsou

Haute Photographie
Deze boutique fotografiebeurs is een ontmoetingsplek voor kunstenaars, curatoren, verzamelaars en iedereen met een voorliefde voor fotografie. Meer dan vijftig (inter)nationale fotografen presenteren werk in een groepstentoonstelling. Verwacht fotografie uit het verleden, hedendaags beeld en werk van fotografietalenten van de toekomst.

Keilepand

wo 8 t/m zo 12 feb, €15

Lees verder onder de foto.

Foto: Jacqueline Fuijkschot

Rotterdam Photo
Freedom Redefined is dit jaar het thema van Rotterdam Photo. In de coronacrisis zijn onze vrijheid en vertrouwde manier van leven abrupt afgenomen. Opeens werd iedereen geconfronteerd met dezelfde existentiële vragen over onze vrijheid. Fotografen uit binnen- en buitenland verkennen dit thema met het werk dat ze presenteren.

Willemsplein

Do 9 t/m zo 12 feb, €4

Lees verder onder de foto.

Foto: Jan-Willem Kaldenbach

OBJECT Rotterdam
Bekijk design van zowel aanstormend talent als gerenommeerde ontwerpers en gevestigde interieurmerken. OBJECT Rotterdam begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor mensen die op zoek zijn naar interieur inspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars.

HAKA-gebouw

Vr 10 t/m zo 12 feb, v.a €12,50

Uit de krant