De leerkrachten van de onderbouw liepen samen met kleuters van de groep 1 en 2 voor een verschrikkelijk mooi doel: het Sophia Kinderziekenhuis.
De leerkrachten van de onderbouw liepen samen met kleuters van de groep 1 en 2 voor een verschrikkelijk mooi doel: het Sophia Kinderziekenhuis.

‘De toekomst van morgen zit vandaag bij ons in de klas!’

Algemeen 1.078 keer gelezen

Rotterdam - Op de Paus Joannesschool op de grens van Vreewijk en Lombardijen in Rotterdam-Zuid hebben de jongste kinderen vandaag (woensdag 25 januari) een sponsorloop op het schoolplein gelopen. ‘Mooi dat ze al zo meedenken, want de toekomst van morgen zit vandaag bij ons in de klas!’

De leerkrachten van de onderbouw liepen samen met kleuters van de groep 1 en 2 voor een verschrikkelijk mooi doel: het Sophia Kinderziekenhuis. Er was ook een vrijblijvende inzamelingsactie aan gekoppeld. Ouders mogen tot 7 februari een donatie in een envelop aan hun kind meegeven. Dit bedrag maakt de school dan over aan het Sophia Kinderziekenhuis. 

‘Hoe verschrikkelijk mooi is het dat de jongsten van de school al zo meedenken en meelopen’, aldus juf Sharda Chotkoe. ‘Dit wordt ook met heel veel plezier gedaan. Al jaren houden wij als Paus Joannesschool actie’s. Ieder jaar rennen de leerlingen van de school de kidsmarathon van Rotterdam voor het Sophia. De lichtjestocht is ook gelopen voor het Sophia. Wij hopen zo dat we andere scholen kunnen motiveren om aan dit prachtige doel  mee te doen. Want de toekomst van morgen zit vandaag bij ons in de klas!’

Uit de krant