Kikker is verliefd. Foto: Wim Lanser
Kikker is verliefd. Foto: Wim Lanser

De populairste kikker van Nederland is verliefd

Algemeen 240 keer gelezen

Rotterdam - Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij een uitstapje naar het theater. Op zondag 12 februari is de spiksplinternieuwe familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ te zien in het oude Luxor Theater. 

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Kijk voor kaartjes op de site van Luxor Theater.

Uit de krant