Komende zondag, 11 december zal de DSW Bruggenloop worden gelopen. Foto: Bart Hoogveld
Komende zondag, 11 december zal de DSW Bruggenloop worden gelopen. Foto: Bart Hoogveld

DSW blijft sponsor van de Bruggenloop Rotterdam tot en met 2025

Algemeen 1.130 keer gelezen

Rotterdam - Titelsponsor DSW heeft het contract met Bruggenloop Rotterdam met drie jaar verlengd. Directeur van DSW Zorgverzekeraar Jako Papac en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de DSW Bruggenloop Rotterdam, verlengden onlangs de samenwerking t/m 2025 en daarmee komt een bijzondere mijlpaal in zicht. 

Sinds 2014 is er sprake van een hele prettige samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het hardloopevenement. Dankzij deze nieuwe overeenkomst is DSW op weg om in 2023 tien jaar als titelsponsor betrokken te zijn bij deze winterse loop in Rotterdam.

Jako Papac : “Elke editie weer genieten we van het lint aan lichtjes dat in de duisternis over de bruggen van Rotterdam trekt. Het is daarmee een inspirerend evenement in de donkere dagen voor kerst. Dit evenement laat zien dat ondanks de kou, mensen het heerlijk vinden om sportief bezig te zijn en daarmee hun gezondheid op peil te houden. Als DSW verbinden we ons daarom graag voor nog eens drie jaar aan dit sportieve evenement.”

Mario Kadiks voegt hieraan toe: ”DSW is al lange tijd als titelsponsor verbonden aan de Bruggenloop. We zijn trots dat DSW voor nog eens drie edities haar naam wenst te verbinden aan dit unieke loopevenement. De uitstekende samenwerking en deze nieuwe overeenkomst zijn de basis om verder te bouwen aan een mooie toekomst voor dit grote, winterse sportevenement.”

Komende zondag, 11 december zal de DSW Bruggenloop worden gelopen. De organisatie verwelkomt circa 12.000 deelnemers aan de start van deze jaarafsluiter van de hardloopkalender. Deze traditionele hardloopwedstrijd over 15 kilometer is inmiddels alweer enige tijd uitverkocht.

Lees verder onder foto.


Foto: Luka de Kruijf

Parcours
De start en finish van de DSW Bruggenloop zijn bij stadion Feijenoord. Zes bruggen van Rotterdam, waaronder de iconische Erasmusbrug en Van Brienenoordbrug, zijn dit jaar onderdeel van het parcours. De organisatie sluit het hardloopseizoen samen met de deelnemers en bezoekers af met het feestelijk binnenhalen van de laatste loper op het voorplein bij Stadion Feijenoord.

Stichting Ambulance Wens
Het goede doel van DSW Bruggenloop is dit jaar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. In de afgelopen 15 jaar heeft Stichting Ambulance Wens al meer dan 16.500 wensen mogen vervullen. De deelnemers hebben bij hun registratie een donatie kunnen doen. De cheque met daarop het opgehaalde bedrag zal aan het einde van de dag aan Stichting Ambulance Wens worden uitgereikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant