Het zeer populaire meezingconcert 'Van Smartlap tot Opera' van de Zondagochtendconcerten. Foto: pr
Het zeer populaire meezingconcert 'Van Smartlap tot Opera' van de Zondagochtendconcerten. Foto: pr

Populaire meezingconcert Van Smartlap tot Opera terug in de Doelen

Algemeen 664 keer gelezen

Rotterdam - Het bijzonder populaire meezingconcert ‘Van Smartlap tot Opera’ is inmiddels niet meer weg te denken uit de programmering van de Zondagochtendconcerten. Steeds weer zorgen sopraan Waldin Roes, Bert Nicodem en de heren van Het Groot Niet Te Vermijden voor een luid zingende zaal vol enthousiast publiek. Op zondag 11 december staan zij op de planken in de Grote Zaal van de Doelen.

Zij bewijzen in een steeds nieuw programma dat opera-aria’s en smartlappen dichter bij elkaar liggen dan u denkt! Meezingen wordt tijdens dit concert zoals u weet ontzettend op prijs gesteld. Kent u de teksten van de nummers niet helemaal uit uw hoofd? Geen nood, dan helpen wij u graag een handje met de teksten op de schermen.

De heren van Het Groot Niet Te Vermijden zijn fabuleuze multi-instrumentalisten en zangers. Zij bundelen deze morgen hun krachten met de welbekende sopraan Waldin Roes en pianist Bert Nicodem om u een onvergetelijke ochtend te bieden.

Heeft u nog geen kaarten en wilt u toch aanwezig zijn zondag 11 december 2022 om van deze zeer bijzondere voorstelling te genieten? Bestel de kaartjes op www.zondagochtendconcerten.nl of bel 010 4225244.

Uit de krant