De gezelligste ijsbaan van Rotterdam in het hartje van de stad. Foto: Fortuin Fotografie
De gezelligste ijsbaan van Rotterdam in het hartje van de stad. Foto: Fortuin Fotografie

Romantische ijsbaan IJsvrij op Plein 1940 vanaf 15 december geopend

Algemeen 758 keer gelezen

Rotterdam – IJsvrij, de gezelligste ijsbaan van Rotterdam, opent op 15 december voor de vierde maal in haar bestaan haar deuren openen en doet dat met een boordevol programma! Op zaterdag 17 december van 16.00 tot 18.00 uur vindt de officiële opening plaats met een feestelijk programma. 

De romantische ijsbaan is net zoals de laatste editie in 2019 gelegen op Plein 1940, in het hartje van de stad. Met de robuuste contouren van Rotterdam als decor zal zich van 15 december 2022 t/m 8 januari 2023 een feestelijk programma afspelen voor families, kinderen, studenten en iedereen die zich op Rotterdamse wijze wil onderdompelen in kerstsferen.

Op zaterdag 17 december wordt IJsvrij officieel geopend. Iedereen is welkom van 16.00 tot 18.00 uur voor een bijzonder programma: Sherim van Geffen en Chelsea Verhaegh, hèt WK IJsdanspaar van 2021 komen speciaal voor de opening van IJsvrij naar Rotterdam om een tweetal ijsdansdemonstraties te geven. Onder het genot van een glühwein al met al een prachtige start van het ijsseizoen.

Silent Disco on Ice
Elke vrijdagavond tussen 19.30 en 23.00 uur gaat de volumeknop open, op de koptelefoon dan wel. Want dan kan men een Silent Disco on Ice meemaken. De avonden hebben allen een eigen thema plús dresscode. Check de website voor welke dresscode geldt voor welke avond en jump in!

Kinder Disco
In de kerstvakantie, op vrijdag 30 december en vrijdag 6 januari wordt de Silent Disco voorafgegaan door een Kinder Disco feest. Van 18.00 tot 19.00 uur kunnen de kleinsten los op het ijs en op de welluidende klanken van Hallo Kids Radio. Hallo Kids Radio is dé online radiozender voor kids. Je hoort de grootste hits van nu en muziek voor en door kids.

Programma
Daarbij zijn er nog tal van andere activiteiten op de ijsbaan van IJsvrij. Huur een curlingbaan, doe mee aan een curling competitie (iedere donderdagavond) of speel jeu de puck. Ook kunnen bezoekers een IJsvrij Elfstedentocht pas halen, waarmee je onbeperkt kan komen schaatsen. Maar je kan ook gewoon zitten, kijken en genieten met een hapje en een drankje in stadse kerstsferen.

Meer informatie en volledige programma: ijsvrij.nl

Uit de krant