Arnoud en Matthijs voor hun huisje in het Italiaanse dorpje Torrano
Arnoud en Matthijs voor hun huisje in het Italiaanse dorpje Torrano (Foto: )

Het vakantiehuis van Arnoud en Matthijs huur je óók voor een ander

Rotterdam - Wat begon als een wilde droom, lijkt nu echt werkelijkheid te worden. Afgelopen mei kochten Arnoud Klop en Matthijs Bijkerk, beide 23, een huis in Italië om op te knappen en te verhuren. Niet alleen voor eigen geluk maar vooral voor het plezier van een ander.

Nog geen maand geleden reden ze in een paar dagen zo'n 5000 kilometer door Italië, hard op zoek naar het juiste huis. Inmiddels hebben de twee vrienden de perfecte plek gevonden. Aankomende zomer hopen ze in het noorden van Toscane twee maanden lang hard te gaan klussen. Met de bedoeling om vanaf het najaar het huis te verhuren aan verschillende partijen. Het belangrijkste doel voor Arnoud en Matthijs is om andere te kunnen laten genieten. Een paar dagen verblijven in het huisje? Prima! Zolang je ook maar een paar dagen weggeeft aan een ander. Op die manier hopen ze dat het een sociaal project te creëren.

Vrijdagavond 15 juni organiseren Arnoud en Matthijs een eerste bijeenkomst om andere mensen kennis te laten maken met hun project. Samen met een professionele band, stadsdichter en een humoristische gastheer, nemen ze je mee in hun verhaal.

Datum: 15 Juni, 20:00-23:00
Locatie: Huis van de Wijk Schiemond, Dempostraat 143.
Kosten: gratis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden