Je ziet het oranje van Zegwaard steeds vaker op de weg, en dat klopt, want er zijn steeds meer bussen.
Je ziet het oranje van Zegwaard steeds vaker op de weg, en dat klopt, want er zijn steeds meer bussen. (Foto: VALENTINO)

Nóg meer oranje Zegwaard-bussen de weg op!

Regio - Zo'n zestig fel oranje bussen van Zegwaard Rioolontstopping zijn dagelijks onderweg in de regio. En het worden er steeds meer. Zo verwelkomt firma Zegwaard in juli weer vijf nieuwe Mercedes Sprinter bussen. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met Zegwaard Rioolontstopping via 015 – 2 62 61 61.

Jeroen Leenders van Zegwaard Rioolontstopping is enthousiast. De bussen worden uitgerust met de modernste apparatuur. Elke bus heeft alles aan boord heeft om een verstopping op te sporen en te inspecteren. Zoals de 'hogedruk-unit' om de verstopping te verhelpen en het rioolstelsel te reinigen. Maar ook voldoende reparatie-onderdelen om eventuele schade aan het leidingwerk direct te repareren.
Doordat de service-monteurs van Zegwaard een breed scala aan apparatuur en onderdelen bij zich hebben, is in negentig procent van de meldingen de verstopping in één bezoek verholpen. Leenders: 'In de overige gevallen waar de problematiek beduidend groter is zal er grover geschut ingezet moeten worden. Ook daar zijn wij op voorbereid! Zegwaard Rioolontstopping beschikt over een breed machinepark. Of het nu gaat om een graafmachine om de straat open te graven of een vuilwaterpomp om een kelder leeg te pompen, alles is aanwezig. Doordat we al het materieel in eigen beheer hebben, kunnen we snel schakelen. Dat is onze kracht!'

Meer berichten