Roosmarijn (Gimsel), Poppe ((DID-IT) en Jetse (IDorganics): Kaap Koffie is de perfecte aanvulling! Foto: pr
Roosmarijn (Gimsel), Poppe ((DID-IT) en Jetse (IDorganics): Kaap Koffie is de perfecte aanvulling! Foto: pr

De schoonste koffie ter wereld als eerste bij Gimsel Rotterdam

Algemeen 284 keer gelezen

Rotterdam - Koffie groeit rond de evenaar en komt naar Europa in vervuilende containerschepen. Kaap Koffie niet. Kaap Koffie gaat met een zeilboot de oceaan over. Windkracht en stroming. En natuurlijk de heldhaftige man/vrouwkracht van de bemanning. 100% natuur. Kaap Koffie is verpakt in een afbreekbare zak, met een stempel. Zo min mogelijk poespas. Op vrijdag 25 november vindt de lancering van Kaap Koffie plaats in Gimsel.

De Kaap Koffie-boon is biologisch geteeld in het Colombiaanse natuurpark Sierra Nevada op een steenworp afstand van de havenstad Santa Marta. 

Kaap Koffie koopt direct in bij een coöperatie van vrouwelijke boeren. De boerinnen krijgen eerlijk betaald, zodat ze, net als jij en ik, kunnen bouwen aan een toekomst, verzekerd als het even tegen zit, sparend voor een pensioen en met kinderen die elke dag naar school kunnen.

Lees verder onder foto.

Kaap Koffie. Foto: pr

Gimsel Rotterdam
In samenwerking met IDorganics start Gimsel als eerste Nederlandse biologische supermarkt met de verkoop van Kaap Koffie. Een betere plek om op het schap te staan kan Kaap Koffie zich niet wensen: Gimsel Rotterdam is al meer dan 30 jaar een begrip binnen de biologische speciaalzaken in Nederland en als zelfstandige supermarkt zeer onderscheidend in het aanbod. Dit maakt Kaap Koffie de perfecte aanvulling!

Uit de krant

Uit de krant