Foto: pr
Foto: pr

Een avondje uit met ouderen die liever niet alleen op pad gaan

Algemeen 1.110 keer gelezen

Rotterdam - ‘Samen uit, samen genieten’, dat is het motto van Stichting Vier het Leven. Speciaal voor ouderen uit Rotterdam die nog graag uitgaan, maar dat liever niet alleen doen of bijvoorbeeld behoefte hebben aan een ondersteunende arm, heeft Vier het Leven een gevarieerd cultureel aanbod samengesteld.

De kracht van de stichting zit in de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. De ouderen (gemiddelde leeftijd 80+) worden thuis opgehaald door een vrijwilliger die er het hele uitje bijblijft. Samen met leeftijdsgenoten gaan ze naar een theatervoorstelling, een concert, een film of het museum. Aan een gereserveerde tafel drinken ze vooraf een kopje koffie en in de pauze of na de voorstelling een drankje. Na afloop worden alle gasten weer veilig thuisgebracht. 

Je kunt je geheel vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij Vier het Leven. Aanmelden kan via het landelijk telefoonnummer van de stichting 035-5245156. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website www.4hetleven.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant