Nieuwkomer Trey Diggs is een spectaculaire schutter. Speciaal voor lezers van De Havenloods geeft Zeeuw&Zeeuw Feyenoord Basketball 3 x 2 vrijkaartjes weg. Foto: Luka de Kruijff
Nieuwkomer Trey Diggs is een spectaculaire schutter. Speciaal voor lezers van De Havenloods geeft Zeeuw&Zeeuw Feyenoord Basketball 3 x 2 vrijkaartjes weg. Foto: Luka de Kruijff

Vrijkaartjes voor topduel Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball op 7 oktober

Algemeen 1.473 keer gelezen

Rotterdam - De eerste thuiswedstrijd van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball is komende vrijdag, 7 oktober (aanvang 19.45 uur) meteen een kraker. Eeuwige rivaal Landstede Hammers uit Zwolle komt naar het Topsportcentrum voor een wedstrijd met een pikant tintje.

Dit keer heeft het duel een extra lading. Feyenoord heeft dit seizoen niet alleen zijn vizier gericht op een plaats in de traditionele top-4, waar de Zwollenaren al jaren deel van uitmaken. Maar aan de kant van Landstede doet bovendien Coen Stolk mee. Hij verdedigde tot afgelopen zomer zeven jaar lang de clubkleuren van de Rotterdammers en geldt als een clubicoon.

Stolk treft vrijdag een vernieuwd Feyenoord, dat door een zege op Apollo Amsterdam (63-81) de eerste koploper van de BNXT League Holland is. Topscorer in dat openingsduel was nieuwkomer Trey Diggs met 20 punten. Al in de voorbereiding liet de 23-jarige Amerikaan spectaculaire punten zien als schutter. Het Rotterdamse publiek maakt vrijdag kennis met hem. “Mijn doel is om dit jaar een grote impact te hebben op dit team en voor een plaats in de top-4 te gaan”, zegt Diggs, die NBA-sterren Devin Booker en Klay Thompson als voorbeelden en idolen heeft.

Lees verder onder foto.

Foto: Luka de Kruijff

Diggs is behalve basketballer zeer actief op TikTok en heeft daar als @tdiggs11 al tienduizenden volgers. Wie hem vrijdag op het veld aan het werk wil zien, kan via www.feyenoordbasketball.nl/tickets kaarten kopen voor de ongetwijfeld spectaculaire wedstrijd.

Speciaal voor lezers van De Havenloods geeft Zeeuw&Zeeuw Feyenoord Basketball 3 x 2 vrijkaartjes weg voor het duel met Zwolle a.s. vrijdag. Mail snel naar media@feyenoordbasketball.nl en geef aan waarom jij graag wilt komen kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant