Trekvogels hield het hoofd koel en de wedstrijd om de koppositie werd gewonnen met 9-14, hierdoor staat S1 nu bovenaan in de poule. Foto: Trekvogels/facebook

Korfbalvereniging Trekvogels verslaat concurrent en pakt koppositie

Algemeen 1.054 keer gelezen

Rotterdam - Korfbalvereniging Trekvogels is bezig aan een sterke rentree in de derde klasse. Nadat de eerste 3 wedstrijden gewonnen waren stond zaterdag de wedstrijd tegen medekoploper DSO in Klundert op het programma.

Trekvogels startte sterk en liep snel uit naar een 1-4 voorsprong. DSO probeerde het wat fysieker aan te pakken en kwam daardoor beter in de wedstrijd. Bij rust stond er 3-6 op het scorebord.

In de 2e helft liepen de groen-witten uit naar 3-10 en leek er geen vuiltje aan de lucht. DSO kwam vervolgens terug tot 9-12 en het leek een spannend eind van de wedstrijd te worden. Door treffers van Kars Smidt (zijn 5e) en Stefan v.d. Giessen liep Trekvogels uit naar een veilige 9-14 eindstand.