Forensische Opsporing doet onderzoek naar het incident aan de Loderstraat. Foto: Politie Rotterdam
Forensische Opsporing doet onderzoek naar het incident aan de Loderstraat. Foto: Politie Rotterdam

Man komt om het leven na (steek)incident aan Loderstraat in Schiebroek

Algemeen 909 keer gelezen

Rotterdam - In Rotterdam-Schiebroek is een 36-jarige man uit Rotterdam zaterdagmiddag tegen 16.00 uur om het leven gekomen na een geweldsincident. Het slachtoffer en de verdachte kenden elkaar; vermoedelijk is er aan het incident een ruzie voorafgegaan. Het incident vond plaats aan de Loderstraat naast metrostation Melanchtonweg.  Even later kon in de omgeving een verdachte, een 60-jarige man uit Rotterdam, worden aangehouden.

De traumaheli en hulpdiensten rukten nog uit om het slachtoffer te reanimeren, maar konden niets meer voor de man doen.

In de omgeving heeft de politie een verdachte aangehouden, maar het is nog niet duidelijk wat zijn rol precies is. Volgens getuigen zouden het slachtoffer en de verdachte elkaar kennen, en was er een ruzie aan het incident vooraf gegaan. Ze zouden ook allebei in de buurt wonen. 

De politie heeft de omgeving afgezet om sporen veilig te stellen. Mensen die meer informatie hebben over wat er zich heeft afgespeeld of dat naar de dader(s) kan leiden, kunnen dit melden aan de politie via 0900-8844. Tips kunnen ook worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Uit de krant