Weelde Nacht: Het Cyber Laser Feest. Foto: Jeroen Roest
Weelde Nacht: Het Cyber Laser Feest. Foto: Jeroen Roest
4x Uitagenda Rotterdam

Feest! Van Kuipvrees tot Modular en van Oktoberfest tot Cyber Laser Feest

Algemeen 1.040 keer gelezen

Rotterdam - Van Weelde tot De Kuip en van de Maassilo tot de Schiecentrale: vier tips van Uitagenda Rotterdam voor leuke indoorfeestjes! 

Lees verder onder de foto.


Foto: Jeroen Roest

Weelde Nacht: Het Cyber Laser Feest
Iedere maand vindt Weelde Nacht plaats met een ander thema, waarop de geprogrammeerde performances en acts zijn geïnspireerd. Deze editie keren ze terug met Het Cyber Laser Feest. Een blik richting de toekomst, een samenkomst van mens en technologie. Verdwaal tussen de lazerlichten en cybernetische klanken.

Weelde
Za 5 nov, vanaf €16

Lees verder onder de foto.

Kaapse Brouwers - Oktoberfest
Kaapse Brouwers organiseert een feestje in de Schiecentrale! Reken op Kaapse bieren, bijpassende hapjes, grote biertanks op het podium en je eigen Kaapse Willi Becher glas. Naast een breed assortiment aan pilsener, rookbier en bockbier is er ook een speciaal Oktoberfest bier verkrijgbaar. Verder verzorgen verschillende DJ’s de muziek.

Schiecentrale
Za 1 okt
Entree €10,50

Lees verder onder de foto.

Foto: Melissa Askew

Kuipvrees Festival
Loop door de catacomben en vier een feestje in de Kuip met muziek van o.a. ROOG, Erick E, Boris Ross en Kim Kaos. De zes area’s zijn zowel indoor als outdoor en hebben allemaal een eigen thema. Ga los in de Techhouse tunnel, de Silent Drive-In Disco, Die Bierstube, op Het Winterplein, de technotent of bij de Metz area.

De Kuip
Za 5 nov, vanaf €37

Lees verder onder de foto.


Foto: Jordy Brada

Modular 10 Years
De organisatie achter Modular Festival viert in november het tienjarig bestaan. Na vele clubshows en festivals hebben ze nog steeds hetzelfde doel: hun liefde voor muziek delen met het publiek en mensen samenbrengen op de dansvloer. Voor deze speciale gelegenheid organiseren ze de tiende editie in de Maassilo met artiesten als Job Jobse, KI/KI, David Vunk en Jetti.

Maassilo
Za 12 nov, €38


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant