Foto: Hans van der Woerd
Foto: Hans van der Woerd

Iedere Rotterdammer kan iets vertellen over de Maas met de WaterWalks wedstrijd

Algemeen 550 keer gelezen

Rotterdammer  -  Iedere Rotterdammer kan iets vertellen over de Maas. Van je favoriete plek aan het water, een mooi historisch verhaal over het quarantaineterrein tot een weetje over de watertoren in de Esch. WaterWalks maakt het mogelijk om al deze verhalen te delen op de plek waar ze horen, aan het water. 

Dit doe je met de app, waarin jouw post wordt geplaatst op de plek waar je op dat moment bent: natuurlijk aan het water! Post je leukste, beste, origineelste of ontroerendste post en win een van de mooie prijzen in onze WaterWalks actiemaand. De deadline is 16 oktober! Winnaars krijgen via email bericht. 

Wedstrijd
Iedereen kan meedoen door naar de rivier te gaan en via de gratis WaterWalks app zijn eigen verhalen achter te laten aan de kade, de strandjes, op het water of de bruggen. Dit kan met foto’s, filmpjes, tekst en gesproken bijdragen. Via de app kun je zien wat anderen delen en kun je meebouwen aan de nieuwe verhalenkaart van de Maas!

Lees verder onder foto.

Foto: Hans van der Woerd

Het team van WaterWalks bekijkt alle bijdragen met een deskundige jury en kiest de winnaars die het leukste, origineelste of ontroerendste bericht hebben gepost. De hoofdprijzen zijn onder andere een overnachting in Hotel New York, een rondleiding op het SS Rotterdam en een etentje voor twee op het Eiland van Brienenoord.  

Actiemaand
WaterWalks heeft als doel om zoveel mogelijk Rotterdammers de Maas te laten ontdekken. De Maas heeft Rotterdam vormgegeven, maar ook de Rotterdamse identiteit! September 2022 is de eerste WaterWalks-maand in Rotterdam.
Op de website waterwalks.nl is het ook mogelijk alle posts te bekijken.

Uit de krant