Foto: Het Onverharde Pad
Foto: Het Onverharde Pad

Rotterdamse wandel 4-daagse langs unieke Rotterdamse plekjes

Algemeen 19 keer gelezen

Rotterdam - Het Onverharde Pad organiseert van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 augustus de zesde editie van De Rotterdamse wandel 4-daagse. Elke avond wandel je door een bijzonder groen gebied in Rotterdam. Steeds met een speciaal randprogramma met concerten.

Dinsdag 9 augustus start de 4-daagse vanaf 19.00 uur in het Vroesenpark met een Hike & Space special met ambient muziek op je koptelefoon en een concert van Misha Wong.

Op de tweede avond, woensdag 10 augustus gaan de deelnemers naar een prachtig natuurgebied aan de rand van de stad voor een vogelconcert in het avondschemer. Het wordt een stiltewandeling waarbij Iddo Drevijn uitlegt hoe je naar vogelgeluiden moet luisteren.

Donderdag 11 augustus is er een ode aan de door Het Onverharde Pad ontworpen wandelroute ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’ langs rijksmonumenten en verborgen tuinen. Er is een concert van de Iraans/Rotterdamse muzikant Reza Mirjalali

De Rotterdamse wandel 4-daagse wordt vrijdag 12 augustus afgesloten met de Cypriotische Nikos Charalambous & Luca Warmer verzorgen het slotconcert op de prachtige oude Boerderij Driebergen, voorafgegaan door Hike & Space op Buitenplaats De Tempel en poëzie van Angelika Geronymaki in het open veld.

Meer informatie over het programma, de vertreklocaties en de kaartverkoop kun je via deze link vinden.

Uit de krant

Uit de krant