Acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen. Foto: StoryTrail
Acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen. Foto: StoryTrail

Wandelen door de sterke verhalen van Historisch Delfshaven

Algemeen 704 keer gelezen

Rotterdam - Een verteltheatervoorstelling met de straten en stegen van Historisch Delfshaven als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 18 september neemt acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Delfshaven wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goeie maatjes met de zakkendragers uit het Zakkendragershuisje. Je vaart het zeegat uit met haringvissers en piraten. Je hangt aan de lippen van de ambitieuze Stadskastelein. En je beleeft hoe Piet Heyn zonder slag of stoot de Zilvervloot weet te bemachtigen. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van Delfshaven, een ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 18 september om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Met de kortingscode STORYTRAIL-7337KRT betaal je 15,50 euro per persoon (kinderen 9,79 euro).

Uit de krant