Foto: Guido Pijper

Koopgoot wordt weekend lang culinair paradijs: de Kookgoot!

Rotterdam - De Koopgoot staat van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei in het teken van culinair genieten. Het populaire winkelgebied wordt het gehele weekend getransformeerd tot 'Kookgoot'; een culinair paradijs aangekleed met dinertafels, terrassen, foodtrucks, muziek en pop-up keukens.

Chef-koks (onder meer Fred Mustert van sterrenrestaurant Fred) geven een uniek kijkje in de keuken en uiteraard mag je hun gerechten ook proeven. Het publiek kan elk uur gratis aanschuiven aan de prachtig gedekte tafels met dertig én vijftig zitplaatsen.

Op vrijdag zal de Kookgoot groots worden ingeluid met een demonstratie door Koekela. Je kunt ook een kijkje nemen bij de 'Wijnmakerslunch' of een biercollege volgen van Gulpener. Op zaterdag is er een Vega Pop Up, verzorgd door Friedjof Kempenaar en kun je aanschuiven bij een sfeervol duurzaamheidsdiner.

Toch meer behoefte aan Asian cuisine? Dan ben je aan het juiste adres bij Thais restaurant Soi3 en de Japanse open keuken van Three. De grote namen van onze stad mogen absoluut niet ontbreken: Lola Bar & Kitchen, Café Rotterdam en Bertmans maken het programma compleet!

Meer berichten