Disco 2 Disco op 17 maart 2018
Disco 2 Disco op 17 maart 2018 (Foto: -)

Pure nostalgie bij disco voor 40-plussers in Annabel!

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Doorgaans is Poppodium Annabel een locatie waar concerten van grote artiesten en clubnachten voor jongeren plaatsvinden, maar sinds begin dit jaar is er ook iets anders: een discoavond voor 40-plussers die niet vies zijn van een avondje lekker dansen. In de grote zaal aan de Schiestraat worden tijdens ‘Disco 2 Disco' hits van alle grote discohelden van toen door residentband de Lakeside Live Band gespeeld.

Twee keer eerder stond Annabel in het teken van Donna Summer en Earth, Wind & Fire: twee avonden met een bomvolle zaal vol 40-plussers die de werkweek er lekker af kwamen dansen. Verrassend genoeg kwamen ook veel mensen die wat jonger zijn dan 40 jaar op de avond af; discomuziek is blijkbaar niet enkel populair bij mensen die in de jaren ’70 of ’80 zijn opgegroeid.

Hoewel niet verplicht, grijpen sommige bezoekers hun kans om diep in hun kledingkast te duiken. Drukgeprinte bloesjes, flared spijkerbroeken, gekke zonnebrillen en zelfs pruiken; nostalgie viert hoogtij tijdens de discodansavond bij Annabel.

Op zaterdag 9 juni staat de derde editie van ‘Disco 2 Disco’ op de planning. Dit zal de laatste keer zijn voor de zomer het jaar in tweeën breekt.

Meer berichten