Voor het Zomercarnaval worden in Rotterdam enkele straten afgesloten. Dat kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van het Erasmus MC.
Voor het Zomercarnaval worden in Rotterdam enkele straten afgesloten. Dat kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van het Erasmus MC.

Straten dicht voor Rotterdam Zomercarnaval: extra reistijd naar Erasmus MC

Algemeen 10.014 keer gelezen
Rotterdam - Van 28 tot en met 30 juli vindt het Rotterdam Unlimited Zomercarnaval plaats. Voor het Zomercarnaval worden in Rotterdam enkele straten afgesloten. Dat kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van het Erasmus MC. 

Bezoekers en medewerkers moeten rekening houden met wat extra reistijd.

Coolsingel dicht 
Tijdens het festival en in de op- en afbouwfase wordt de Coolsingel afgesloten voor alle verkeer. Vanaf donderdag 28 juli, 20.00 uur wordt de Coolsingel aan beide zijden afgesloten.

Kruiskade
De Kruiskade is afgesloten op zaterdag 30 juli tussen 13.00 – 20.00 uur, dan is deze hierdoor niet meer bereikbaar.

Weena
Het Weena is op zaterdag 30 juli van 13.00 tot 20.00 uur uit westelijke richting afgesloten ter hoogte van Kruisplein.
Het Weena is op zaterdag 30 juli van 13.00  tot 20.00 uur uit westelijke richting ook afgesloten ter hoogte van Karel Doormanstraat.

Witte de Withstraat
Op zaterdag 30 juli wordt omstreeks 10.00 uur de Witte de Withstraat afgesloten voor verkeer. Parkeergarage Hartmansstraat blijft tot 12.00 uur bereikbaar. Op maandag 1 augustus, na 07.00 uur is het gebied weer vrij voor de diverse weggebruikers.

Westblaak
Op zaterdag 30 juli is tevens tussen 13.30 en 16.30 uur de Westblaak afgesloten omdat dan de Zomercarnaval Straatparade de Rochussenstraat oversteekt.
De route van de Straatparade is als volgt: Blaak – Schiedamsedijk – Witte de Withstraat – Museumpark – Mathenesserlaan – Nieuwe Binnenweg – Eendrachtsplein – Westblaak – Karel Doormanstraat – Weena – Hofplein – Coolsingel - Churchillplein.
Tijdens de afsluitingen worden er geen voertuigen op de route doorgelaten, met uitzondering van politie, ambulances en brandweer. 
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant