Rotterdam krijgt voor eerste keer een groot Vegan Food & Drink Festival!

Rotterdam - In een tijd waarin veganisme groeit en bloeit, organiseert een groep vrienden komend weekend voor de eerste keer een groot Vegan Food & Drink Festival.

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei vindt het eerste Vegan Food & Drink Festival plaats in Wijkpark Oude Westen, één van de mooiste en meest intieme parken van de stad, op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal.
Het Vegan Food & Drink Festival is het grootste Veganistische evenement in de regio met meer dan 35 verschillende food en drink stands, van vegetarische roti tot falafel, vegan ijs en ouderwets comfort food met een vegan twist.

Ook aan het drankaanbod is gedacht met bieren, frisdranken en natuurwijnen, allen veganistisch.

Naast Food & Drinks zijn er een aantal stand met vegan producten, zoals kleding en huidverzorging. Ook is er een muziekprogramma, theater en vegan speeddaten. 24 Kitchen komt filmen voor hun kookprogramma waarin BN'ers vegan gaan koken en strijden om het lekkerste menu. Ook staat Jack Bean met een foodtruck op het festival, een nieuwe 'plant based fastfood concept' die dit jaar zijn deuren opent in Rotterdam.

Zaterdag 26 mei van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 27 mei van 12.00 tot 22.00 uur, Wijkpark Oude Westen, West-Kruiskade.
Voor meer informatie: www.veganfestivalrotterdam.nl.

Meer berichten