Foto: Theater Rotterdam
Foto: Theater Rotterdam
Vacature

Theater Rotterdam zoekt geniaal puzzelaar

Algemeen 189 keer gelezen

Rotterdam - Ben jij een logistiek wonder en een geniaal puzzelaar? Dan kan dit weleens de perfecte baan voor je zijn! Theater Rotterdam zoekt een Medewerker Technische Productie & Roostering. Hier lees je of jij degene bent die Theater Rotterdam zoekt:

Wij

Theater Rotterdam (TR) maakt en programmeert theater binnen verschillende genres en disciplines. Op die manier geven wij uitdrukking aan de maatschappelijke onderwerpen en artistieke ontwikkelingen van deze tijd. Verrassende ideeën, inzichten en innovatieve oplossingen komen bij Theater Rotterdam voort uit een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Wij geloven in de kracht en de meerstemmigheid van theater. In nieuwe verhalen vertellen, andere perspectieven bieden en dialoog aanwakkeren. Onze voorstellingen worden gemaakt voor podia en locaties in Rotterdam en reizen zowel nationaal als internationaal. Theater Rotterdam wil representatief zijn en we staan voor de diversiteit van Rotterdam. We werken toe naar teams waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. We vragen mensen die gezien hun of achtergrond hieraan kunnen bijdragen met klem om te reageren op deze vacatures.

We programmeren (inter-)nationaal en maken onze eigen voorstellingen. Je vindt dus alle interessante disciplines binnen Theater Rotterdam. We bedenken en maken zelf creatieve, handige en praktische oplossingen voor onze voorstellingen. Decor-, licht-, geluid- en videodesign doen we zelf met onze professionele crew. We reizen met voorstellingen, maken producties op verschillende locaties in de stad en in onze gebouwen. Jaarlijks ontvangen we honderden voorstellingen uit binnen- en buitenland en faciliteren we verhuringen en festivals.

Jij

Jij bent een logistiek wonder en een geniaal puzzelaar die het leuk vind om steeds de beschikbare mensen & middelen zo in te zetten dat onze voorstellingen en producties elke dag opnieuw optimaal worden ondersteunt. 

Wat

Op basis van informatie rondom voorstellingen en producties maak je een planning voor de inzet van technici en (technische) middelen. Af en toe doe je ook de technische productie van evenementen of voorstellingen. Je werkt hierbij zeer nauw samen met onze programmeurs, hoofd technische productie, productieleiders en natuurlijk onze technische ploeg. Hoewel je werkt voor de afdeling techniek is het een functie waarmee je echt in het middelpunt van de organisatie staat. Je bent dan ook het aanspreekpunt en het visitekaartje voor zowel interne als externe contacten.

We verwachten dat je zelfstandig kunt opereren en complexe situaties met deadlines als een uitdaging ziet. Je voelt je thuis in een creatief klimaat en weet het creatieve proces maximaal te faciliteren maar met oog voor de kaders. Als medewerker van Theater Rotterdam zijn er volop kansen je vaardigheden in te zetten en we bieden veel kansen om jezelf en je kennis verder te ontwikkelen. 

-         Je bent een vriendelijke, gezellige collega met actieve, yes-we-can! mentaliteit. 

-         Je bent creatief, proactief en denkt graag mee in oplossingen, waarbij je graag samenwerkt met anderen.

-         Je hebt ervaring met en dus kennis van theatertechniek.

-         je hebt geen moeite met het werken in bepaalde programmatuur en met computers in het algemeen.

-         Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Heb je andere competenties die je een geschikte kandidaat maken? Laat je dan niet tegenhouden om je aan te melden. Overtuig ons waarom wij goed bij jou passen en jij bij ons. We kijken uit naar je aanmelding. 

Waarvoor

-         Salaris gebaseerd op schaal 5 van cao Toneel en Dans. 

-         Twee creatieve locaties in Rotterdam; aan de William Boothlaan en het Schouwburgplein.

-         Een baan bij een vernieuwende theaterorganisatie met spannende en talentvolle makers, internationale programmering en verdiepende programma’s. 

Geschikte kandidaten kunnen zo snel als mogelijk bij ons beginnen. Het betreft in eerste instantie een contract voor één jaar, maar het is zeker onze intentie om daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Vragen

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Sebas van Haperen via sebas.vanhaperen@theaterrotterdam.nl of 010-4044111

Schrijven

Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 15 augustus 2022 via: werkenbij.theaterrotterdam.nl

Uit de krant

Uit de krant