Foto: Bureau Rijnmond
Foto: Bureau Rijnmond
Filmpje

Mishandelaars RET-conducteur duidelijk in beeld, wie zijn het?

Algemeen 5.416 keer gelezen

Rotterdam - De politie heeft via het tv-programma Bureau Rijnmond beelden verspreid van de twee mannen die enkele weken geleden in tramlijn 4 een conducteur hebben mishandeld. De verdachten zijn duidelijk in beeld op een filmpje dat inmiddels door Rijnmond is uitgezonden en ook op YouTube staat.

Het duo stapt op 18 juni omstreeks 16.55 uur in de tram op de beginhalte Molenlaan. Ze checken niet in en gaan achterin zitten. De conducteur wil hen de kans geven alsnog te betalen en begint pas met controleren na enkele haltes. Als blijkt dat ze toch niet hebben ingecheckt, dat ook niet van plan zijn en weigeren de tram te verlaten, geeft één van de zwartrijders de 37-jarige RET-medewerker ter hoogte van tramhalte Lommerrijk op de Straatweg een klap in zijn gezicht. 

De conducteur slaagt er vervolgens in één van de mannen vast te pakken, maar hij moet loslaten als hij door de andere zwartrijder in zijn gezicht wordt gestompt. Daarna vluchten de twee richting de Prinses Margrietlaan.

Wie weet wie dit zijn? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Uit de krant