Foto: DÂK
Foto: DÂK

DÂK is terug op de parkeergarage aan de Westblaak, met dj’s, sport en barbecue!

Algemeen 14 keer gelezen

Rotterdam - Van vrijdag 15 juli tot en met zaterdag 13 augustus kun je DÂK weer op! Op 30 meter hoogte wordt een geasfalteerd parkeerdek omgetoverd tot een tijdelijke groene oase met feest, uitzicht en allerlei activiteiten. 

Na drie jaar weg te zijn geweest kun je eindelijk de zomer weer vieren op het parkeerdek van APCOA Parking Westblaak, om de hoek van Witte de Withstraat. Naast de mogelijkheid om te genieten van de ultieme parkvibe, het mooiste uitzicht van Rotterdam en de zomerse drankjes, presenteert DÂK ook dit jaar weer een mooie mix van livemuziek, Rotterdamse dj’s, diverse sport- en spelactiviteiten en natuurlijk de Social BBQ. 

DÂK verklapt komende weken stukje bij beetje onderdelen van het programma. Zeker is wel dat je in het eerste weekend vanaf 15 juli op vrijdagavond terecht kunt op de openingsavond. Met dj’s, maar ook een live optreden van Mima’s Chio Manush Orchestra. Zaterdag is er Caboverdevinyl na Top. Zondag neemt BIRD de draaitafels over. 

DÂK zet deze zomer extra in op sporten in de buitenlucht. Zo zijn de heren van Rond de Tafel weer van de partij, is er de sport & spel area weer aangeharkt met Jenga XXL en een heuse bowlingbaan én komt Mooie Boules deze editie ballen gooien op een leveltje hoger. 

Tijdens de Social BBQ’s mogen bezoekers net als in een park hun eigen eten meenemen en  bereiden. De barbecues staan iedere dag vanaf een uur 17.00 uur roodgloeiend.

DÂK is open op dinsdag tot en met vrijdag van 15.00 tot 23.00 en in het weekend van 14.00 tot 23.00.Je vind de ingang aan de de Kromme Elleboog.

Uit de krant

Uit de krant