Blue10 voelt zich als broeksponsor en de fijne samenwerking echt verbonden met Sparta Rotterdam. Foto: pr
Blue10 voelt zich als broeksponsor en de fijne samenwerking echt verbonden met Sparta Rotterdam. Foto: pr

Sparta Rotterdam met Blue10 opnieuw het nieuwe seizoen in

Algemeen 49 keer gelezen

Rotterdam - Na afloop van het eerste seizoen als co-sponsor is Blue10 ook in het nieuwe seizoen trotse broeksponsor van Sparta Rotterdam.

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam: “We hebben Niels van Buuren en Marcel Duijvestijn afgelopen seizoen leren kennen als bevlogen ondernemers, die met hun cloud software voor het digitaliseren en automatiseren van inkoopfacturen en het beheren van contracten, een mooi product in handen hebben.”

Gedurende het seizoen is niet alleen de naamsbekendheid van Blue10 vergroot, maar is er door de betrokkenheid van Blue10 binnen de (business) club een fijne samenwerking ontstaan. Niet alleen de aanwezigheid tijdens wedstrijden, de business events en het Blue10 Padeltoernooi hebben hieraan bijgedragen, maar ook de innovatieve wijze waarop Blue10 op de achtergrond bij gaat dragen aan de ontwikkeling van de club. “Daar wordt dit seizoen verder invulling aangegeven en hierover communiceren we snel meer. Op deze manier bouwen we verder aan een duurzame relatie en kijken we uit naar een samenwerking op de lange termijn.”

Marcel Duijvestijn van Blue10: “Het afgelopen seizoen is voorbij gevlogen. Na de geweldige eindsprint, met 10 punten in de laatste vier wedstrijden, was de ontlading groot. Het is ontzettend mooi om te zien hoeveel mensen deze club een warm hart toedragen en ook wij voelen ons inmiddels echt verbonden met Sparta Rotterdam!”

“De club is gezond, heeft een sterke jeugdopleiding en heeft de ambitie om verder omhoog te kijken in de eredivisie. We hebben heel veel zin en vertrouwen in het komende seizoen en kijken ernaar uit om op de achtergrond ook op sportief vlak bij te mogen dragen aan de ontwikkeling en ambitie van Sparta Rotterdam.”

Uit de krant

Uit de krant