Leerlingen van de Wilhelminaschool in Rotterdam Charlois én Kapitein Quaak. Foto: David Rozing
Leerlingen van de Wilhelminaschool in Rotterdam Charlois én Kapitein Quaak. Foto: David Rozing

Alle kinderen aan boord met Jeugd Vakantiepaspoort!

Algemeen 30 keer gelezen

Rotterdam - Het was een groot feest: de aftrap van de 37e editie van het Jeugd Vakantiepaspoort! Dansend met windmolens in hun hand namen de leerlingen van de Wilhelminaschool in Rotterdam Charlois én Kapitein Quaak de eerste paspoorten in ontvangst. Rotterdamse basisschoolkinderen kunnen deze zomer weer volop plezier maken in en om Rotterdam, want dit jaar staan er weer meer bestemmingen in het Jeugd Vakantiepaspoort dan ooit: wel 165!

Beklim de Laurenskerk, eet een ijsje bij Verhage of neem een duik in een van de Rotterdamse zwembaden. Meer zin in een bezoekje aan de kinderboerderij, het museum of een speeltuin? Dat kan natuurlijk ook! Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus 2022 is er genoeg pret te beleven gratis of met korting! Ook dit jaar is het reisadvies: check van tevoren even de bestemming om te kijken of de actie doorgaat.

Superbestemming
Vanzelfsprekend ontbreken de Superbestemmingen ook deze editie niet. Dit keer sparen de kids voor een uitje naar Attractiepark Duinrell, Diergaarde Blijdorp óf de voorstelling ‘Prutje’ van Jeugdtheater Hofplein. Zo hebben ze ook na de zomervakantie nog wat leuks in het vooruitzicht.

Naar Drievliet met de klas
Op de website van het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen de paspoorthouders een online account aanmaken. Daarmee houden de kids niet alleen een wensenlijstje bij – met de bestemmingen die ze nog graag willen bezoeken – maar maken ze automatisch ook kans op een supergave prijs: een dag op stap met je hele klas naar Attractiepark Drievliet.
Op Facebook en Instagram worden de hele zomervakantie nog meer leuke tips, informatie en het laatste nieuws over het Jeugd Vakantiepaspoort 2022 gedeeld. Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas.

Uit de krant

Uit de krant