Na het gesprek met het team ging de burgemeester in gesprek met kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 tijdens het ontbijt. Foto: pr
Na het gesprek met het team ging de burgemeester in gesprek met kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 tijdens het ontbijt. Foto: pr

Burgemeester Aboutaleb spreekt team en kinderen op basisschool Finlandia

Algemeen 48 keer gelezen

Rotterdam - Op woensdagochtend 29 juni bracht burgemeester Aboutaleb een bezoek aan OBS Finlandia, aan de Brigantijnstraat in Oud Mathenesse.

De burgemeester ging in gesprek met het team over wat we allemaal op school doen, hoe we van een gewone basisschool een familieschool geworden zijn en hoe we als school niet alleen een school voor kinderen zijn maar waar ook ouders en buurtbewoners een ontmoetingsplek hebben; waar ook zij kunnen leren, bijvoorbeeld de Nederlandse taal en digitale vaardigheden.

Na het onderhoud met het team ging de burgemeester in gesprek met kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 tijdens het ontbijt. Op school wordt het ontbijt voor kinderen verzorgd die op school komen met een lege maag , dus dat was een mooi moment om met hen te gaan praten.

Lees verder onder foto.

Foto: pr

De kinderen hebben veel vragen kunnen stellen en de burgemeester heeft ze veel kunnen vertellen over zichzelf, zijn ervaringen met naar school gaan en hoe je, als je een doel hebt, dat kunt bereiken door hard te werken en nieuwsgierig te zijn naar alle dingen om je heen.

Uit de krant

Uit de krant