De uitgebrande auto is vermoedelijk gestolen. De politie trof bij de auto kentekenplaten aan die bij een andere auto horen. Foto: AS Media
De uitgebrande auto is vermoedelijk gestolen. De politie trof bij de auto kentekenplaten aan die bij een andere auto horen. Foto: AS Media

Onderzoek naar uitgebrande gestolen auto op RFC-Weg

Algemeen 695 keer gelezen

Rotterdam - Woensdagmorgen 29 juni rond 02.40 uur was brand ontstaan in een geparkeerd staande auto aan de RFC-Weg in Rotterdam (aan de rand Nieuwe Westen).

Mensen die een harde knal hoorden op de parkeerplaats hadden de brandweer gebeld toen bleek dat er een auto in brand stond. De brandweer kreeg ook te horen dat er op de Spangesekade wellicht een schietpartij had plaatsgevonden en heeft op veilige afstand gewacht op het ‘sein veilig’ van de politie.

Nadat de politie groen licht gegeven had begon de brandweer de brandende auto te blussen, die vrijwel geheel was uitgebrand. Een bestelbus die twee parkeervakken er naast stond liep lichte brandschade op.

Voor zover bekend, is de uitgebrande auto vermoedelijk gestolen. De politie heeft bij de auto namelijk kentekenplaten aangetroffen die bij een andere auto horen. 

De politie heeft op de Spangesekade overigens geen sporen van een schietpartij aangetroffen en beschouwt deze autobrand als losstaande zaak. De Forensische Opsporing zal in de loop van de dag onderzoek doen naar de autobrand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant