De Rotterdamse peutermusical van Maas theater en dans is de gelukkige winnaar. Foto: Kamerich & Budwilowitz
De Rotterdamse peutermusical van Maas theater en dans is de gelukkige winnaar. Foto: Kamerich & Budwilowitz

Maasproductie peutermusical BullyBully wint Zilveren Krekel

Algemeen 2 keer gelezen

Rotterdam - Vandaag, dinsdag 28 juni heeft de VSCD-Jeugdtheaterjury de winnaars van de Zilveren Krekels bekend gemaakt. In de categorie ‘meest indrukwekkende productie’ is BullyBully, de Rotterdamse peutermusical van Maas theater en dans, een gelukkige winnaar. Aan één van de winnaars van de Zilveren Krekels wordt op zondag 11 september tijdens het Gala van het Nederlands Theater een Gouden Krekel uitgereikt. 

“Prominente protserigheid voor peuters verklaard. De twee baasjes in BullyBully zijn elk in hun roze of groene universum de koning te rijk, maar het blijkt eenzaam en lelijk aan de top. BullyBully is een hartverwarmend pleidooi voor liefde en vriendschap, geschikt voor alle leeftijden, aldus de VSCD jury

Na een succesvol tournee in Nederland en België, en een gelijktijdige Turkse versie op tournee in Turkije, gaat BullyBully in september van start met een tweede tournee door Nederland en andere landen. Artistiek directeur van Maas theater en dans en regisseur René Geerlings over het winnen van de Zilveren Krekel: “Deze prijs is een hart onder de riem na jaren van Corona geploeter. Hulde aan alle theatermakers die vol houden!”

BullyBully is deze zomer nog te zien op 3 juli tijdens Tweetakt in Utrecht en op 9 juli tijdens Festival Hit the ground running in het Maaspodium in Rotterdam.

Uit de krant

Uit de krant