Dit zomerseizoen organiseert de Stichting Museum v/h Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) weer de nostalgische dagtochten. Foto's: pr
Dit zomerseizoen organiseert de Stichting Museum v/h Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) weer de nostalgische dagtochten. Foto's: pr

Nostalgische dagtochten met RTM trams en bus plus rondvaart

Algemeen 2.509 keer gelezen

Rotterdam - Dit seizoen organiseert Stichting Museum v/h Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) weer de traditionele nostalgische dagtochten, vanaf Woudestein in Rotterdam (eindpunt lijn 7). De negen dagtochten zijn gepland op de woensdagen 6, 13, 20, 27 juli en 3, 10, 17, 24, 31 augustus. 

Het programma beslaat om te beginnen een rondrit door Rotterdam met een Düwag-tram uit 1965 van onze collega-museumorganisatie RoMeO. 

Lees verder onder foto.

Vanaf Carnisselande rijdt een museumbus van de RTM via de Hoekse Waard en Goeree-Overflakkee naar het RTM-museum in Ouddorp. Onderweg wordt gestopt bij het voormalige RTM-tramstation in Nieuwe-Tonge voor een kop koffie met een appelpunt. In het RTM-museum wordt een lunch verstrekt. 

Lees verder onder foto.

Vanaf het RTM-museum is er een rit met de RTM-stoomtram naar West Répart. Aansluitend vanaf Middelplaat-haven een rondvaart over het Grevelingenmeer met het historische (1959) veerschip MS Grevelingen. De retourrit vanaf Middelplaat-haven naar het RTM-museum vindt plaats met een RTM-dieseltram.

Een gevarieerd programma dus! Vertrek Rotterdam Woudestein: 09.15 uur; terugkomst Woudestein circa 18.30 uur. Meer informatie en reserveren: : rtm-ouddorp.nl/kaartjes/ of via 06 26873284.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant