De Nachtbus rijdt op 8 en 9 juli in Rotterdam: muziek en literatuur in een 'ouwe' DAF-stadsbus. Foto: Joep Photo
De Nachtbus rijdt op 8 en 9 juli in Rotterdam: muziek en literatuur in een 'ouwe' DAF-stadsbus. Foto: Joep Photo

De Nachtbus rijdt vol muziek en literatuur door Rotterdam

Algemeen 306 keer gelezen

Rotterdam - De Nachtbus komt op 8 en 9 juli naar Rotterdam met aan boord veel bijzondere muzikanten en schrijvers: Joost Oomen, AWKWARD i, Janne Schra, The Visual, Jeffrey Spalburg, Annemarie de Gee, Michelle Samba, Leonieke Baerwaldt en Corinne Heyrman.

Iedereen die ooit mee reed met De Nachtbus weet: dit maak je zelden mee. Een intiem feestje, met bijzondere muziek en literatuur, onverwachte wendingen en de artiesten bijna op schoot. Laat je verrassen en rijd mee op met de ouwe trouwe DAF-stadsbus op 8 en 9 juli door Rotterdam. Aankomst en vertrek 19.30 uur  en 22.00 uur vanaf Paviljoen aan het Water in de Maashaven.

De eerste Nachtbus rijdt op vrijdagavond 8 juli met aan boord schrijver, dichter en bijna Slimste Mens van NL Joost Oomen, songwriter Janne Schra, Vlaams-Nederlandse band The Visual en schrijfster Annemarie de Gee, wiens indrukwekkende nieuwe roman ‘De winters’ dit voorjaar verscheen.

Op zaterdag 9 juli: de fantastische drummende dichteres Michelle Samba, geflankeerd door schrijfster Corinne Heyrman, die onlangs debuteerde met ‘Het begin en zijn oneindigheid’. AWKWARD i is een van de beste componisten en songwriters van dit moment, Leonieke Baerwaldt is ook al zo’n indrukwekkende debutante en cabaretier/schrijver/acteur Jeffrey Spalburg maakt het feestje compleet.

De Nachtbus is een evenement van literair platform Watershed. Meer informatie: www.stichtingwatershed.nl

Uit de krant