Jubileumfeest en opening speeltuin op zaterdag 2 juli. Foto: pr
Jubileumfeest en opening speeltuin op zaterdag 2 juli. Foto: pr

Volkstuinenvereniging de Tochten viert 35-jarig jubileum met de buurt

Algemeen 542 keer gelezen

Rotterdam – Op zaterdag 2 Juli 2022 vindt er een buurtfeest plaats ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de volkstuinenvereniging de Tochten aan de Cole Porterstraat 2 in Zevenkamp.

De vereniging heeft mede als doel om de buurtbewoners te integreren in haar activiteiten en daarom is iedereen van harte welkom. De vereniging heeft het groots opgetuigd en er is voor groot en klein genoeg te beleven en te doen. 

Het programma start om 12.00 uur met de rommelmarkt en vanaf 14.00 uur is er voor jong en oud veel te beleven zoals een springkussen, boogschieten, rodeo stier en diverse andere activiteiten. 

Voor de inwendige mens zorgt een foodtruck met lekkere, deels vegetarische, hapjes en verfrissende drankjes. Voor de zoetekauw is er zelfs nog een suikerspinnenkraam. 

Om 15.00 uur wordt ook officieel de nieuwe speeltuin geopend. Tussen 15.00 en 17.00 uur is er een bierproeverij en daarna wordt er geproost op de start van een lekkere BBQ met daarna een feestavond begeleid door zanger ‘Ab Stolk’, die iedereen wel op de dansvloer krijgt.

De vereniging verheugt zich op vele bezoekers die te voet of met de fiets dit feest tot een gedenkwaardige dag maken en daardoor de contacten onderling nog meer versterkt worden.

Uit de krant