Afbeelding
Uitagenda Rotterdam

Vier tips voor groene uitjes in Rotterdam!

Algemeen 26 keer gelezen

Rotterdam - Leuk! Uitagenda Rotterdam heeft deze week vier tips voor ons verzameld voor groene uitjes in Rotterdam:

De groenste voorstelling ever (8-14)
Groen is de toekomst, want groen is goed. En wie niet groen is, is tegen groen! Maar wat is groen precies? En kun je wel echt groen zijn? In deze voorstelling gaan zestien jonge wereldburgers de strijd aan met hun groenste angsten en verlangens. Een razend actuele voorstelling, vol fysiek spel en scherpe teksten.

Hofpleintheater
Vr 10 jun t/m zo 3 jul

Groene Workout
De Spoortuin is een woest stukje natuur en een grote groentetuin in het centrum van Rotterdam. Een plek om te spelen, wandelen, oogsten en samen te komen. Op zondagen t/m 10 juli kan je langskomen voor je groene workout. Nooit was lekker bewegen zo nuttig: ga lekker buiten klussen in De Spoortuin. Jouw inzet helpt om de buurt groen en gezond te houden.

De Spoortuin
T/m zo 10 juli

Workshop natuurfotografie
Leer van ervaren fotograaf Rob Doolaard hoe je professionele natuurfoto’s kunt maken met je smartphone. Laat je inspireren door alles wat groeit en bloeit in de Trompenburg tuinen. Daarnaast kun je extra bijzondere foto’s leren maken door een glazen bol te gebruiken, of met behulp van een spiegel. Na afloop krijg je een hand-out mee zodat je alles nog eens kunt nalezen.

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Vr 15 jul

Expeditie BlueCity
Bij BlueCity werken pioniers en uitvinders samen met de natuur en aan het Rotterdam van morgen. In één middag duik je in de wereld van BlueCity en krijg je een rondleiding door het voormalig subtropisch zwemparadijs, neem je een kijkje in het BlueCity Lab, het eerste circulaire biolab ter wereld en ontmoet je een circulaire ondernemer.

BlueCity
Wo 21 sep & wo 16 nov

Uit de krant

Uit de krant