RotterdamseKost. Foto: Evert Buitendijk.
RotterdamseKost. Foto: Evert Buitendijk.
Lezersactie!

Wil jij gratis met je vrienden naar RotterdamseKost?

Algemeen 362 keer gelezen

Rotterdam - Op een prachtige nieuwe locatie bij het ss Rotterdam op de kop van Katendrecht kun je van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli op RotterdamseKost genieten van de lekkerste culinaire hoogstandjes en de leukste muziek van Rotterdam. Voor de zaterdag mag De Havenloods drie keer vier kaarten verloten voor jou en je vrienden. Leuk? Ja toch! Stuur een mailtje naar redactie@dehavenloodsmediacentrum.nl en we laten je meeloten!

Die zaterdag zijn er optredens van The Amazing Stroopwafels, Joris Lutz, Iva Wonder (met een eerbetoon aan Stevie Wonder) en een soulvolle uitsmijter van Alankara Soul Collective ft. Shirma Rouse!

Het culinaire programma bestaat uit verschillende Rotterdamse iconen: van sterrenrestaurant tot streetfood. De deelnemers van deze editie zijn sterrenrestaurant Fred, het ss Rotterdam, Hotel New York, Asian Glories, Bite Club Rotterdam, Roffa Streetfoodbar, SUGO Pizza en Beach House Het Kralingse Bos. Melief Bender & De Pui zorgen voor de drankjes.

Naast eten en drinken kun je genieten van entertainment door middel van activiteiten en optredens. Op het podium staan o.a. Lee Towers, The Kik, de Hermes House Band, The Amazing Stroopwafels, Convoi Exceptional, Alankara & Shirma Rouse en Joris Lutz voor je klaar.

Koop je kaartje via www.rotterdamsekost.nl.

Waar? Voor het ss Rotterdam
Wanneer? Do 30 jun t/m za 2 jul
Kost dat? €22,50

Uit de krant