Foto: Frank Hanswijk.
Foto: Frank Hanswijk.

Rotterdam Rooftop Walk wordt verlengd, kaartverkoop start morgen

Algemeen

Rotterdam - De drukbezochte Rotterdam Rooftop Walk van Rotterdamse Dakendagen wordt met twee dagen verlengd. De laatste dag om het dak op te gaan is nu zondag 26 juni. De online kaartverkoop voor het extra weekend start op dinsdag 21 juni om 19:00 uur. 

Sinds de opening van de Rooftop Walk op 26 mei is de laagdrempelige wandeling op hoogte drukbezocht. Met de twee extra dagen krijgen bezoekers de allerlaatste kans om de daken te ervaren en vanaf WTC Rotterdam de Coolsingel over te steken naar de Bijenkorf. Organisator Rotterdamse Dakendagen wil met de dakwandeling het grote publiek een toekomstvisie van de stad laten ervaren. Tijdens de wandeling is te ontdekken hoe daken benut kunnen worden voor het opwekken van energie, kunst, wonen, recreatie, voedselproductie, groen en meer. Een bezoek kost 3,50 euro, kinderen gaan gratis mee.

Tentoonstelling online uitgelicht

Voor iedereen die de tentoonstelling op het dak inspirerend vindt worden de programma-onderdelen nogmaals uitgelicht op de website van de Rooftop Walk en op social media. De bijschriften en verhalen zijn ook online terug te lezen, met links naar de betrokken partners. Zo leer je meer over onder andere het ontwerp van de route in samenwerking met MVRDV, het Wolkenwoud van LOLA Landscape Architects, de slimme regenton van Cloiq en de beelden uit de collectie van Museum Boijmans van Beuningen.

Uit de krant