Beeld: MVRDV
Beeld: MVRDV

Het roze podium met de roze trap op Het Nieuwe Instituut gaat open en je kunt al reserveren

Algemeen 610 keer gelezen

Rotterdam - Het is bijna zover. Op 1 juni wordt Het Podium op het dak van Het Nieuwe Instituut geopend. Met een imposante roze trap kun je dan naar boven om op het al even roze podium op het dak optredens te bezoeken of van het geweldige uitzicht te genieten. Je kunt al een tijdslotje reserveren!

Het indrukwekkende stadspodium op grote hoogte is een initiatief van Het Nieuwe Instituut en ontwikkeld in samenwerking met de Rotterdam Architectuur Maand. De door MVRDV ontworpen installatie op het dak van het instituut biedt een enerverend uitzicht en is aankomende zomer locatie voor concerten, debatten, optredens en andere evenementen die worden georganiseerd samen met partners uit Rotterdam en daarbuiten.

Het Podium trapt op 1 juni 2022 af als Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand met een maand lang gratis architectuurevenementen en de hoofdtentoonstelling (T)Huis. Het roze uitkijkpunt is tegelijkertijd een verlengstuk van de expositie MVRDVHNI: The Living Archive of a Studio die momenteel in het instituut te zien is op de zesde verdieping.

Het Podium is geopend van 1 juni tot en met 17 augustus en biedt een unieke kans om architectuur, de stad, het Museumpark en het instituut vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Hier kun je een plekje reserveren!

Uit de krant