Veel (gratis) waterplezier voor iedereen op 18 juni. Foto: pr
Veel (gratis) waterplezier voor iedereen op 18 juni. Foto: pr

Nieuw event Waterboulevard Rotterdam met vele leuke watersportactiviteiten

Algemeen 932 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdag 18 juni vindt in opdracht van de Provincie Zuid Holland de eerste editie plaats van de Waterboulevard bij het Maritiem Museum Rotterdam: een (gratis) evenement voor jong en oud waar alles draait om en op het water!  

De boulevard wordt om 10.30 uur officieel geopend door gedeputeerde Anne Koning van de provincie Zuid-Holland. Locatie: bij het Maritiem Museum, Leuvehaven 1, van 10.30 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Op de Waterboulevard Rotterdam kan je een dag allerlei leuke wateractiviteiten komen uitproberen. Leer zeilen bij Optimist on Tour, doe mee aan de WorldPortCleanup greenkayak actie, maak selfies bij Surfschool Hoek van Holland, probeer de Lamborghini onder de waterfietsen van het Maritiem District en laat je inspireren bij het Port Pavilion. 

Heb je zin in meer actie? RIB-Experience Rotterdam biedt speciaal voor de bezoeker van de Waterboulevard een mooie korting aan. Schrijf je in bij Swim4Daniel, het goede doel buitenwater zwemevenement. Er zijn demonstraties van onder andere de reddingsbrigade Rotterdam en roeiverenigingen Skadi en Nautilus leren je de juiste roeislag. Bij 010sports kun een kano uitproberen of gewoon komen relaxen op een van hun lounge eilandjes. Ook Varen doe je Samen! is aanwezig met voorlichting over veilig varen. 

Houd de website waterboulevard.nl in de gaten voor het volledige programma.

Uit de krant