Winkelcentrum Prinsenland is te vinden aan het Mia van Yperenplein in Rotterdam-Prins Alexander.
Winkelcentrum Prinsenland is te vinden aan het Mia van Yperenplein in Rotterdam-Prins Alexander.
advertorial

Winkelcentrum Prinsenland: gemakkelijk compleet, voor elke dag

Algemeen 333 keer gelezen

Rotterdam - Op de rand van de wijk Prinsenland in Rotterdam ligt winkelcentrum Prinsenland. Met 12 winkels vind je hier alles wat je nodig hebt. Voor dagelijkse boodschappen & specialiteiten, maar ook voor de kapper of een gezellig terras kun je hier terecht.

Voor diverse boodschappen en specialiteiten zijn er de volgende winkels te vinden:

Albert Heijn heeft alle dagelijkse boodschappen in huis, maar garandeert bovendien een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs; ook kun je er terecht voor fotoproducten en mobiele telefonie. Tevens is er een BOL.com afhaalpunt.

Bakkerij Casteleijn. Met moderne machines en goed opgeleid personeel wordt dagelijks een breed assortiment brood en banket gebakken. De heerlijke producten worden via vijf eigen winkels verkocht, waaronder die in Prinsenland.

Gall & Gall, die - omdat het best lastig kiezen is met zoveel mooie flessen drank op voorraad - er altijd voor zorgt dat zijn medewerkers alles weten van de dranken die ze verkopen.

Etos heeft een ruim assortiment aan gezondheids- en lichaamsverzorgingsproducten, baby- en beautyartikelen.

Hema is er om het dagelijks leven leuker en makkelijker maken; kwaliteit, design en voordeel gaan er hand in hand.

Vlees en vis
In de winkel van Speciaalslager René van Schaik staat een team van vakbekwame medewerkers klaar om alle klanten te voorzien van het lekkerste vlees en de fijnste vleesspecialiteiten. Daarnaast wordt ook een mooi assortiment maaltijden uit eigen keuken gepresenteerd.

Visgilde Vermaas. Alle vis die hier verkocht wordt, is duurzaam gevangen en wordt dagelijks vers aangeleverd uit binnen- en buitenland. Verser dan dit kun je vis niet krijgen. Alle exclusieve visspecialiteiten die hier worden verkocht, komen uit eigen keuken.

En meer
Bij Aarts Hairstyling staat altijd een professioneel team klaar voor deskundig advies en vakkundig knipwerk. De kapperszaak is tevens gespecialiseerd in alle soorten kleuringen en nieuwe kleurtechnieken.

Bruna heeft uitgebreide collectie tijdschriften boeken en wenskaarten, is tevens agentschap van PostNL.

Eetcafé Jofel is misschien wel de gezelligste plek van winkelcentrum Prinsenland, of je nu komt voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier aan de bar, een lekkere lunch, een borrel met collega’s of een uitgebreid diner, hier kan het allemaal.

Of ga naar Kwalitaria, voor een smakelijke lunch, een lekkere snack of een complete warme maaltijd.

En dan is er natuurlijk Mille Fleurs. Al 25 jaar zit de zaak van Maurice van Leeuwen in winkelcentrum Prinsenland. Elke dag staan de medewerkers klaar om u te voorzien van de mooiste bloemen en planten.

Winkelcentrum Prinsenland is 7 dagen per week open van 07.00 - 22.00 uur. De openingstijden per winkel kunnen verschillen.

Winkelcentrum Prinsenland
Mia van Yperenplein
3065 JK Rotterdam

Uit de krant