Live meekijken met de bouw van de Rotterdam Rooftop Walk.
Live meekijken met de bouw van de Rotterdam Rooftop Walk.
Livestream Rotterdam Rooftop Walk

Je kunt live meekijken naar de bouw van de luchtbrug over de Coolsingel

Algemeen 3.887 keer gelezen

Rotterdam - In de nacht van maandag op dinsdag is de 60 meter lange luchtbrug van de Rotterdam Rooftop Walk ingehangen boven de Coolsingel. Maar daarmee zijn we er nog niet. Tot de opening op Hemelvaartsdag wordt er hard gewerkt aan de spectaculaire 29,5 meter hoge luchtbrug die de daken van de Bijenkorf en WTC Rotterdam met elkaar verbindt. Op YouTube kun je live meekijken met de werkzaamheden.

De Rotterdam Rooftop Walk is dagelijks geopend vanaf Hemelvaartsdag 26 mei t/m 24 juni van 10.00 tot 20.00 uur. Het evenement is alleen op reservering van een tijdslot te bezoeken. De toegangsprijs bedraagt 3,50 euro, kinderen mogen gratis mee. Zorg wel dat je van tevoren gereserveerd hebt. Kijk voor tickets en informatie op rooftopwalk.nl.

De wandeling start met een trap op het Beursplein naar het monumentale dak van WTC Rotterdam. De oversteek van de Coolsingel vindt plaats via een 60 meter lange luchtbrug. Slingerend over het dak van de Bijenkorf eindigt de route vervolgens op het dak van de Q-Park naast het warenhuis. Daarna daalt het publiek af in de Aert van Nesstraat, via een steigertrap langs de gevel van het gebouw.

Uit de krant