Van opera en Nederlandse hits tot rappers en beatboxers. Artiest A/L/X en Timmeh. Foto: Dimitri Hakke
Van opera en Nederlandse hits tot rappers en beatboxers. Artiest A/L/X en Timmeh. Foto: Dimitri Hakke

Feest op het Afrikaanderplein met XL-editie van Rotterdamse Wijken Show

Algemeen 844 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdag 21 mei om 15.00 uur gaat de eerste XL-editie van de Rotterdamse Wijken Show van start! Als onderdeel van O. Festival for Opera. Music. Theatre. zullen Rotterdamse artiesten uit verschillende wijken opnieuw het pop up-podium betreden. 

Tijdens O. kan een operazanger natuurlijk niet ontbreken. Op het Afrikaanderplein zal Arturo den Hartog, een Surinaams-Nederlandse countertenor, deze rol vervullen. Hij heeft een grote liefde voor barok- en moderne muziek en zingt veel repertoire van zware componisten. 

Behalve opera wordt er nog meer gezongen. Natalia Santos (Kaapverdiaanse zang), Tamara Nivillac (singer-songwriter), de 13-jarige volkszanger Levy Goudriaan en The Voice Kids-finaliast Soufiane Soussan zullen ook van zich laten horen. 

Meer dan alleen zang
Naast de zangers zullen de leerlingen van Got2groove hun danskunsten laten zien, gaat Team Space Station rappen en zullen beatboxers Timmeh en A/L/X hun bijzondere kunsten laten horen. Daarnaast is ook Steez Music Band, onder muzikale leiding van Stanley Clementina, weer aanwezig als de vaste huisband van de show.

Op zaterdag 28 mei om 1500 uur, is de Rotterdamse Wijken Show op Schouwburgplein. Hier staan, naast de vaste bezetting, weer andere Rotterdamse artiesten op het podium. De gehele line-up van beide shows is terug te vinden op rotterdamsewijkenshow.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant