Foto: Lukas Biba
Foto: Lukas Biba
Tips Uitagenda Rotterdam

Vier keer Circusstad Festival Rotterdam

Algemeen 645 keer gelezen

Rotterdam - Het Schouwburgplein en omgeving is van 4 tot en met 8 mei weer als vanouds het toneel van prachtige circusvoorstellingen. Uitagenda Rotterdam zet voor De Havenloods vier tips uit het programma van Circusstad Festival Rotterdam op een rijtje:

Runners
Liefhebber van de marathon, circus en dans? Dan is Runners een must om te bezoeken. Je kunt tijdens de voorstelling kijken naar artiesten die de eindeloze bewegende loopband te lijf gaan met een cyr wheel, een loopbal, ballonnen, een racefiets en acrobatische dans. Leuk om te weten is dat ze bij de voorstelling van zondag publiek uitnodigen om samen een rondje te rennen.


Foto: Lukas Biba

À 2 Mètres
Jesse Huygh is circusartiest en lijdt aan mucoviscidose, een genetische longziekte. Toen zijn conditie in twee jaar geleden flink achteruitging, besloot hij samen met zijn circuspartner Rocio Garrote hierover een voorstelling te maken. In deze voorstelling is Jesse verbonden met een zuurstofapparaat, gedragen door Rocio. Samen beklimmen ze de Chinese mast.


Foto: Patrick Lemineur

Captain Frodo’s Family Freakshow
Captain Frodo creert samen met Lisa Chudalla (zwaardslikken) en Melinda Meijs (haarhangen) een vrolijke freakshow voor het hele gezin. Het drietal laat hun bizarre vaardigheden, met een flinke dosis humor, zien. Ze hebben ook een eenmalige Late Night Show. Tijdens deze show gaat het trio voor een volwassen publiek met naalden en spijkers nog een stapje verder.


Foto: Grethe Nygaard

NUYE
Voor het eerst weer knuffelen, aanraken, handen schudden. Hoe doe je dat na de lockdown? Met houten attributen zoals een duikplank, een trap en een raadselachtige plank met gaten bereiden zes acrobaten zich voor op de onafwendbare botsing met de buitenwereld. NUYE is de nieuwste creatie van een Spaans gezelschap. Verwacht een intieme, maar bewegelijke en speelse show.


Foto: Filo Menichetti

Kijk hier voor het complete programma en kaartverkoop!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant