LisKids
LisKids

Dit zijn de tips van Rotterdam Festivals voor komende week!

Rotterdam - Hier zijn de uitgaanstips van komende week voor je samengesteld door Rotterdam Festivals!

Woensdag
25 april

20.00 uur My Fair Lady
Een eenvoudig bloemenmeisje omtoveren tot een echte Engelse lady? In de musical My Fair Lady gaat een professor deze weddenschap aan, alleen niet zonder obstakels..
Nieuwe Luxor Theater

Donderdag
26 april

19.45 uur Nacht Van Oranje
Alvast in de stemming komen voor Koningsdag? Kom de avond ervoor in Ahoy feesten en meezingen met de hits van Nederlandse top artiesten zoals Andre Hazes, Wolter Kroes en als afsluiter Lee Towers.
Rotterdam Ahoy

Vrijdag
27 april

13.00 uur Royal Rollerdisco – Koningsdag
Vier de verjaardag van de koning bij de Royal Rollerdisco! Er is een vrijmarkt, live muziek, ruimte om te rolschaatsen, lekker eten en workshops. Trek je skates aan, of huur ze ter plekke, en kom genieten van de swingende discomuziek.
Deliplein

10.00 uur Liskids Koningsdag 2018
Kom met het hele gezin naar LisKids met Koningsdag! Verkoop spullen op de vrijmarkt, pimp je fiets, luister naar de leukste muziek of treed zelf op op het podium.
Berkelselaan

Zaterdag
28 april

20.15 uur Inside Out
Dit weekend is je laatste kans om de voorstelling Inside Out van dansgezelschap Conny Janssen Danst te bewonderen. De voorstelling is gebaseerd op het kleine detail in het grote geheel.
Theater Rotterdam Schouwburg

9.00 uur Buurman & Buurman – Hebben een nieuw huis
Iedereen is bekend met de klussers Buurman en Buurman. Dit keer zijn ze te bewonderen in hun nieuwste film met zoals altijd veel gestuntel tijdens het klussen.
Lantarenvenster

Zondag
29 april

16.00 uur Deng Boy – Witte Vis
Een Surinaams feestje met veel gelach is zeker wat je kan verwachten bij de nieuwe cabaretvoorstelling van Deng Boy. Met korte acts en verschillende personages komen de hilarische hoogte-en dieptepunten van onze multiculturele samenleving aan bod.
Theater Zuidplein

15.00 uur WOEST (4+)
Een voorstelling vol met dynamiek, acrobatiek en dans over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders wil graag dat alles weer wordt zoals het was en reageert zijn woede af op alles en iedereen om hem heen.
Maaspodium

Maandag
30 april

14.00 uur Kunst en Cultuurwandeling
Een frisse neus halen met een wandeling door het mooie centrum van Rotterdam met daarbij uitleg over verschillende theater-, film-, kerk-, muziek- of literaire gebouwen.
Gilde Rotterdam

10.00 uur Hyperrealisme Kijk & Doe-tocht
Kijk je ogen uit tijdens deze bijzondere expositie met levensechte menssculpturen. Ontdek de expositie op eigen houtje of doe mee aan een kijk & doe tocht.
Kunsthal Rotterdam

Dinsdag
1 mei

Ticket To De Toekomst
Een tentoonstelling voor kinderen (7 t/m 12 jaar) die je naar een nieuwe wereld brengt. Hoe zien wij en de kunst er uit in de toekomst?
Villa Zebra

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten