Run for Kika.
Run for Kika.

Steun Celeste in haar strijd tegen kanker, ren mee met Run for Celeste

Rotterdam - Op de dag dat Celeste (17) hoorde dat ze geslaagd was voor haar eindexamen, kreeg ze ook de diagnose kanker. Maar liefst 80 man komt daarom voor haar in actie tijdens Run for KiKa Rotterdam op zondag 24 juni in het Zuiderpark.
 
Al een jaar lang gaat Celeste de strijd aan tegen Acute Lymfatische Leukemie.  Na vele chemo's, behandelingen en gevaarlijke complicaties komt ze nu eindelijk in aanmerking voor een stamceltransplantatie. Ze vindt het fantastisch dat zoveel mensen zich voor haar inzetten: "Ik hoop dat ik erbij kan zijn die dag zodat ik de mensen kan aanmoedigen."
 
Bij Run for KiKa halen deelnemers zoveel mogelijk geld op voor meer onderzoek naar kinderkanker. Celeste heeft zelf ondervonden hoe belangrijk dit is: "Ik kwam in aanmerking voor een experimentele chemo en dat pakte goed uit. Ik heb helemaal geen complicaties gehad en zo was het mogelijk dat ik ook gewoon weer eens 'tiener' dingen kon doen."
 
Celeste heeft zichzelf altijd ingezet voor KiKa en haar team roept iedereen op ook in actie te komen: "Niet alleen om Celeste te steunen, maar ook omdat wij helemaal klaar zijn met deze rotziekte. Loop nu mee in team Run for Celeste en help kinderkanker de wereld uit!"
 
Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Hun doel: de genezingskans naar 95% te vergroten. Zondag 24 juni is Run for KiKa in het Zuiderpark in Rotterdam. Er is keuze uit de 5 of 10 kilometer en voor de kleintjes is er de KidsRun.
 
Inschrijven voor Run for KiKa kan via www.runforkika.nl. Het sponsoren van Run for Celeste kan via www.runforkika.nl/run-for-celeste.
 

Meer berichten