Foto:

Jubileum Kippie met 5 kippenpoten voor 2,50 en broodjes voor 25 cent!

Rotterdam - Wist je dat Kippie zonder kip is begonnen? Ruim 70 jaar geleden legde grootvader Krijgsman de basis van Kippie door huis-aan-huis boter te verkopen. Later werden kip, kaas en eieren aan het assortiment toegevoegd. Nog later werden er steeds meer poeliers-winkels geopend tot in 1993 de franchiseformule Kippie ontstond.

Vandaag de dag bestaat de franchiseketen uit 48 grill- en maaltijden-winkels in Nederland. De winkel in IJsselmonde opende als eerste zijn deuren onder de naam Kippie.
De succesformule van Kippie bestaat uit kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Iedere winkel heeft een eigen ondernemer. Dit jaar bestaat de formule 'Kippie' 25 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. In alle winkels en via de webshop gelden van 16 tot en met 21 april spetterende acties. Zo kun je overal 5 grote gegrilde kippenpoten voor maar 2,50 euro scoren en zijn broodjes met een snack (zoals kroket, frikandel en hamburger) slechts 25 cent! Ook maaltijden (nasi, bami en mihoen) worden deze week tegen een scherpe prijs verkocht. Je betaalt slechts 2,50 euro per pond. Tot slot zijn de bekende Kippiepannen afgeprijsd. Alle pannen die normaal 29,95 euro kosten, worden nu verkocht voor 25 euro.
De pannen kunnen gereserveerd worden via www.kippie.nl.

Meer berichten