Gigantische gamehal op grens van Rotterdam

Rotterdam - Op woensdag 18 april opent Sir Winston Fun & Games een gamehal van 400 vierkante meter groot in Euroscoop Schiedam. De bezoekers kunnen kiezen uit 45 moderne en klassieke games en spelletjes.

In de moderne arcade van Sir Winston Fun & Games kun je een 'playcard met een tegoed er op. Met de card kan gespeeld worden op alle aanwezige automaten en spellen. Diverse machines geven prijstickets uit: hoe hoger de score, des te meer tickets. H

Marco Ballemaker, directeur van Sir Winston Leisure Group: "Wij hebben hoge verwachtingen van ons Sir Winston Fun & Games filiaal in Euroscoop Schiedam. Het is een prachtig complex dat uitstekend bereikbaar is voor heel de stadsregio. De clustering van verschillende activiteiten zal een breed publiek aantrekken. We hebben dan ook een zorgvuldige selectie gemaakt aan spellen, er is echt voor ieder wat wils. Wij zijn er trots op om met ons eigentijdse 'Fun & Games' concept ouderwets vertier te brengen. Uiteindelijk wil iedereen gewoon een leuke tijd hebben en straks kan dat nergens beter dan hier bij Euroscoop Schiedam." 

Euroscoop Schiedam ligt pal naast de snelweg A20, heeft bijna 800 parkeerplaatsen en het complex is ruim en modern. De bioscoop heeft 11 zalen met in totaal 2.400 stoelen. Op dit moment is naast de bioscoop het Berenrestaurant, Mr. Chow Asian Streetfood en Fred & Harry's Coffeehouse geopend. Binnenkort openen ook nog de horecazaken Bram's Gourmet Frites en Happy Italy hun deuren.
 

Meer berichten