Stockfoto politie
Stockfoto politie

Man overlijdt ‘s nachts op de Blaak, politie vraagt zich af wat er gebeurd is

Algemeen 296 keer gelezen

Rotterdam - De politie hoopt via getuigen te weten te komen wat er in de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurd is met de 28-jatoge man die zwaargewond op de Blaak werd aangetroffen. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Er wordt rekening gehouden met een eenzijdig ongeval. 

Op 22 januari rond 02.00 uur ’s nachts troffen agenten een zwaargewonde man aan op de Blaak ter hoogte van de kruising met de Molstraat. Reanimatie mocht niet meer baten en het slachtoffer (een 28-jarige Rotterdammer) overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is voorafgaand aan het incident en is hard op zoek naar getuigen.

Na een melding over een gewonde man op de Blaak troffen hulpdiensten in de nacht va vrijdag op zaterdag een zwaargewonde man aan. Ambulancemedewerkers beginnen direct met het reanimeren van het slachtoffer, maar die hulp mag niet meer baten. De politie doet onderzoek; er wordt rekening gehouden met een (eenzijdig) verkeersongeval. 

Om precies duidelijk te krijgen wat er is gebeurd, komt de politie graag in contact met getuigen. Zo stonden er op het moment dat de ambulance kwam aanrijden, vier personen bij het slachtoffer. Zodra de ambulancemedewerkers bij het slachtoffer komen, bleken er twee van de getuigen weg.

Uit de krant