De organisatie richt zich op digitale dienstverlening, het kantoor gaat per 11 maart 2022 voorgoed sluiten. Foto: pr
De organisatie richt zich op digitale dienstverlening, het kantoor gaat per 11 maart 2022 voorgoed sluiten. Foto: pr

ABN AMRO kantoor Bergse Dorpsstraat gaat dicht

Algemeen 696 keer gelezen

Rotterdam - Het ABN AMRO kantoor in Rotterdam, Bergse Dorpsstraat 8 in Hillegersberg, sluit per 11 maart 2022. Steeds meer mensen maken gebruik van digitale diensten, ook voor bankieren. Klanten van ABN AMRO regelen hun bankzaken primair via de ABN AMRO app en Internet Bankieren.

Een bankkantoor bezoeken is steeds minder noodzakelijk en daardoor neemt het aantal bezoekers al jaren af. ABN AMRO sluit dit kantoor in Rotterdam en gaat zich meer richten op de digitale dienstverlening. De bank biedt klanten die dat willen hulp en ondersteuning bij online bankieren.

Digitalisering zit in een stroomversnelling. Klanten van ABN AMRO kunnen en willen steeds meer zelf regelen, waar en wanneer het hen uitkomt. Via het scherm van een laptop, tablet of smartphone is de bank altijd dichtbij en kunnen klanten veel tijd besparen. Daarom beweegt ABN AMRO met haar klanten mee en is persoonlijk bankieren via de digitale kanalen een speerpunt. De komende jaren investeert de bank in de verdere ontwikkeling van de digitale dienstverlening.

Hulp en begeleiding bij online bankieren
Online bankieren is voor klanten van ABN AMRO steeds gemakkelijker en laagdrempeliger. Wel zijn er nog klanten die behoefte hebben aan ondersteuning. Om online bankieren ook voor hen toegankelijk te maken en de afstand tot de bank kleiner te maken, biedt ABN AMRO hulp en begeleiding in de vorm van:
hulpvideo’s met stap voor stap instructies; gratis cursussen ‘Hulp bij online bankieren’ – online of op het kantoor Rotterdam Bergse Dorpsstraat; een dagelijks inloopuur van 10.00 - 11.30 uur op het kantoor Rotterdam Bergse Dorpsstraat tot 11 maart 2022.

Telefonisch contact
Klanten die vragen hebben over hun bankzaken en er op de website van ABN AMRO niet uitkomen, kunnen telefonisch contact opnemen via 0900 - 0024 (gebruikelijke belkosten). Medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op zon- en feestdagen is dit informatienummer gesloten.

Uit de krant